Margarina se amesteca cu zaharul, cacaoa, galbenusurile, laptele, faina. Se adauga praful de copt si amoniacul. Toata compozitia se pune intr-o tava
Margarina se amesteca cu zaharul, cacaoa, galbenusurile, laptele, faina.
Se adauga praful de copt si amoniacul.
Toata compozitia se pune intr-o tava unsa cu unt si se pune la copt 10-15 minute.
Separat, se bat albusurile spuma cu 250 gr. zahar pudra si se pune peste blatul cald si se lasa inca 2-3 minute la cuptor.
Glazura: se amesteca toate ingredientele, se face glazura si se pun peste blat.
Se serveste rece

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane
Comentarii