Prajituri

Negresa

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Margarina se amesteca cu zaharul, cacaoa, galbenusurile, laptele, faina.
Se adauga praful de copt si amoniacul.
Toata compozitia se pune intr-o tava

ingrediente

   200 gr. margarina
   250 gr. zahar
   4 linguri de cacao
   5 galbenusuri
   10 linguri de lapte (care se adauga treptat)
   200 gr. faina
   1 pachet praf de copt si un virf de lingurita cu amoniac (sau 2 pachete de praf de copt) 5 albusuri
   250 gr. zahar pudra 200 gr. zahar pudra glazura: 200 gr.zahar pudra
   5 linguri de lapte
   2 linguri de cacao
   25 gr. margarina
   nuci sau alune

mod de preparare

Margarina se amesteca cu zaharul, cacaoa, galbenusurile, laptele, faina.


Se adauga praful de copt si amoniacul.


Toata compozitia se pune intr-o tava unsa cu unt si se pune la copt 10-15 minute.


Separat, se bat albusurile spuma cu 250 gr. zahar pudra si se pune peste blatul cald si se lasa inca 2-3 minute la cuptor.


Glazura: se amesteca toate ingredientele, se face glazura si se pun peste blat.
Se serveste rece
Incearca si Prajitura cu nectarine proaspete si gem de caise
Daca ti-a placut reteta noastra "Negresa" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Prajituri

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite