Se pune la fiert margarina impreuna cu zaharul, laptele si cacaua. Dupa ce au dat cateva clocote, se iau din aceasta compozitie 10 linguri in care se
Se pune la fiert margarina impreuna cu zaharul, laptele si cacaua. Dupa ce au dat cateva clocote, se iau din aceasta compozitie 10 linguri in care se adauga ciocolata rasa, romul si nucile si se folosesc pentru glazura. Restul compozitiei se pune la racit, se adauga, galbenusurile, pe rand, apoi faina, praful de copt si albusurile batute spuma. Aluatul se coace intr-o tava tapetata, la foc potrivit, timp de 40 de minute. Se scoate prajitura din cuptor si se insiropeaza calda cu siropul facut din apa, zahar si vanilie. Se da cateva minute la cuptor. Cand este gata, se toarna peste prajitura glazura si se presara cu nuca de cocos.
Alte retete de dulciuri:
Ciocolata de casa
Tiramisu
Chec pufos
Ce spui de o reteta savuroasa de lasagna cu legume coapte? E mult mai usoara decat lasagna clasica si sigur o sa iti placa....
Lasagna vegetarianaSupa crema de legume servita alaturi de crutoane aromate este perfecta intr-o zi de post sau cand vrei sa mananci ceva usor!
Supa crema de legumeAceasta reteta de placinta cu mere este asa cum ii spune si numele, frageda :). Este o prajitura de casa cu mere absolut...
Placinta frageda cu mereUn desert bun, ieftin si usor de preparat pentru zilele de post si nu numai.
Chec de postO prajitura foarte gustoasa si aratoasa, zic eu. Foile sunt foarte bune si nu trebuie intinse cu sucitorul si nici coapte pe...
Prajitura cu cafea si crema mascarponeO reteta rapida, usoara, hranitoare, ideala pentru serile reci de iarna
Supa crema de conopidaChiftelele de cartofi cu dovlecel sunt excelente pentru o cina usoara.
Chiftele de cartofi cu dovlecelBunatati pentru colindatori Prajitura Carpati este una dintre prajiturile care erau prezente pe masa in zilele de sarbatoare...
Prajitura CarpatiReteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructe
Comentarii