Prajituri

Reteta Negresa cu branza de vaci

portii reteta 8 porții
complexitate reteta Medie 
preparare reteta 20m 
gatire reteta 30m 
Anca Roman postat de
Postat pe: 25-08-2016
Adaugă în cartea de bucate
Vezi si reteta video pentru
"Negresa de post cu nuci - Reteta Video"
 
o prajiturica buna de tot

ingrediente

8 portii

   5 oua
   5 linguri zahar
   7 linguri faina
   1 lingura cacao
   3 lingura cafea
   1 lingurita rom
   300 gr branza
   100 gr Stafide
   2 oua
   3 linguri zahar pudra
   coaja de limeta
   praf de copt
   Extra: 50 gr ciocolata

mod de preparare

Branza o sfarmitam cu ajutorul unei furculite si adaugam in ea stafidele si 3 linguri de zahar pudra si o lingurita esenta rom. Stafidele nu le punem in rom in prealabil , ele se vor hidrata cu zerul lasat de branza. Intr-un bol inalt punem ouale impreuna cu 5 linguri zahar si un praf de sare si le batem pana se spumeaza si isi schimba culoarea. Adaugam cafeaua, cacao, faina amestecata cu praful de copt si omogenizam. In tava de 25x30 turnam compozitia si deasupra cu o lingura impartim branza. Dam la cuptorul incins la 180 grade pentru 20-30 minute. Dupa ce o scoatem din cuptor razuim ciocolata
Incearca si Prajitura cu capsune si lamaie
Daca ti-a placut reteta noastra "Negresa cu branza de vaci" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Prajituri

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.