Negresa cu ciocolata este o reteta de prajitura foarte rapida si gustoasa. Pentru aceasta reteta de negrese aveti nevoie de ciocolata, faina, zahar
Intr-un vas, se amesteca cu telul apa cu zaharul pana cand acesta s-a dizolvat complet. Se adauga cacao, uleiul si sarea. Se adauga esentele, faina si praful de copt si se omogenizeaza bine.
Se unge o tava cu ulei si se tapeteaza cu faina. Se toarna compozitia si se introduce la cuptor la foc potrivit circa 45 de minute. Se face testul cu scobitoarea.
Ciocolata se rupe bucati si se topeste pe baie de aburi cu 50 gr de unt. Cand este gata prajitura se toarna deasupra ciocolata topita si se presara miezul de nuca.
Se taie numai cand s-a racit complet.
Alte retete recomandate:

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii