Prajituri

Reteta Negresa cu sfecla rosie

portii reteta 4 porții
complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 
gatire reteta 1h 
lubita postat de
Postat pe: 27-10-2017
Adaugă în cartea de bucate
Am incercat sfecla rosie si la dulciuri, nu numai la mancaruri si foarte buna este, dulciurile au un gust deosebit.

ingrediente

4 portii

   3 oua
   2cani cu faina
   1 cana zahar
   400 g piure de sfecla
   120 ml ulei
   50 g ciocolata
   esenta de vanilie
   coaja rasa de lamaie
   1 plic praf de copt
   1/2 lingurita bicarbonat stins
   sare
   miez de nuca
   stafide
   2 linguri cacao

mod de preparare

In primul rand sfecla spalata, uscata, infasurata in hartie de copt, se lasa in cuptor pana se inmoaie, apoi se curata de coaja si se paseaza bine in robot.
Se bat bine ouale cu zahar si ulei adaugat cate putin, dupa ce a devenit o crema spumoasa, se adauga sare, arome, bicarbonatul stins cu zeama de lamaie sau otet, piureul de sfecla, iar dupa omogenizare, faina cernuta cu praful de copt si cacao, iar la final ciocolata rupta sau taiata, miezul de nuca de asemenea taiat si stafidele. Se rastoarna in tava cu hartie de copt si se lasa la cuptor 40 minute. Dupa ce s-a racit, se pudreaza cu zahar si se taie.
Incearca si Prajitura Astoria
Daca ti-a placut reteta noastra "Negresa cu sfecla rosie" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Prajituri

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.