Margarina, zaharul, laptele si cacao se ameseca pe foc pina ce devine o pasta omogena. Cind s-a topit zaharul se ia de pe foc, se lasa sa se raceasc
mod de preparare
Margarina, zaharul, laptele si cacao se ameseca pe foc pina ce devine o pasta omogena. Cind s-a topit zaharul se ia de pe foc, se lasa sa se raceasca si se pun deoparte 12-15 linguri din compozitie pentru glazura. Se separa galbenusurile de albusuri, care se bat spuma. Dupa ce s-a racit compozitia, se amesteca cu galbenusurile, faina in ploaie, praful de copt stins si apoi albusurile spuma. Se pune compozitia in tavi de chec, unse cu margarina si tapetate cu faina. Se introduc la cuptor incins, la foc potrivit, nedeschizindu-se cuptorul 15 min. Dupa 30-40 min sint gata. Asa fierbinte, se toarna cu o lingura glazura, pe deasupra.
Alte retete recomandate
Incearca si Prajitura rasturnata cu prune si nuci
Daca ti-a placut reteta noastra "Negresa de la Bunica" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Prajituri
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Incearca alte reţete cu:
toate—
urmărește-ne
Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe
Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe