Pentru nugat cu nuci, se pune la fiert in cratita zaharul cu doua pahare de apa si trei linguri de zeama de lamaie. Amestecam pana se face un sirop tare, apoi batem albusurile spuma si le punem in sirop, dupa care amestecam continuu. Se adauga trei linguri de miere subtiata si frecam totul pe Bain-Marie pana se ingroasa. Cand este gata, se pun deasupra nucile fin taiate si se amesteca bine pana se leaga, dupa care turnam compozitia intre patru foi lica, le impachetam si le lasam pana a doua zi.
Nugat cu nuci se serveste a doua zi.
Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe