Prajituri

Reteta Pandispan

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 
riva luccia 3432 postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se bat galbenusurile de oua cu zaharul pina se face o crema, apoi se adauga faina, zaharul vanilat si coaja de lamiie data pe razatoare, iar la sfirsi

ingrediente

   5 oua
   150 gr zahar
   125 gr faina alba
   1 pliculet de zahar vanilat
   coaja de la o lamiie sau o portocala rasa

mod de preparare

Se bat galbenusurile de oua cu zaharul pina se face o crema, apoi se adauga faina, zaharul vanilat si coaja de lamiie data pe razatoare, iar la sfirsit albusurile de oua batute bine, separat. Se unge o tava cu margarina apoi se toarna compozitia si se da la cuptor la temperatura moderata.
Incearca si Mazurca
Daca ti-a placut reteta noastra "Pandispan" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Prajituri

Recomandari pentru tine si casa ta

Multi Trimmer 8 in 1

- 20 %
189.99 lei
151.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite