Reţetă de preparare a papanaşilor. Pentru papanasi cu dulceata de capsuni se amestecă bine oul cu brânza de vaci, zahărul şi pliculeţul de zahăr vanilat, după care se începe a se încorpora făina.
Pentru papanasi cu dulceata de capsuni se amestecă bine oul cu brânza de vaci, zahărul şi pliculeţul de zahăr vanilat, după care se începe a se încorpora făina amestecată cu praful de copt. Se obţine un aluat din care se fac nişte biluţe, modelate cu mâna. Apoi le-am aplatizat puţin şi am făcut o gaură în mijloc pentru a se coace uniform. I-am prăjit apoi în ulei încins, pe ambele părţi. I-am servit cu o minunată dulceaţă de căpşuni făcută de tata.
Papanasii se servesc cu dulceata de capsune.
Sursa acestei retete este blogul culinar Alice-albinutza.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii