Papanasi din mere cu drojdie. Se dizolva drojdia in putin lapte caldut, indulcit si se amesteca cu o lingura de faina. Cind a crescut se amesteca cu restul de lapte, zaharul, ouale
Se dizolva drojdia in putin lapte caldut, indulcit si se amesteca cu o lingura de faina. Cind a crescut se amesteca cu restul de lapte, zaharul, ouale batute si sarea. Se adauga faina, untul topit si merele rase. Se pune acoperit cu un servet la un loc cald sa creasca. Se scoate cite o lingura din aluat, se prajesc pe ambele parti in ulei incins.
Se servesc pudrate cu zahar vanilat
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agrise Poate inlocui si o cina .Poate merge si in caserola la serviciu . Gustoasa si hranitoare .
SALATA CU RUCOLA , TON SI OUAPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii