Prajituri

Reteta Reţetă de preparare a papanaşilor moldovenesti cu sos

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 35m 
Pica postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Vezi si reteta video pentru
"Papanasi cu smantana si dulceata (reteta video)"
 
Reţetă de preparare a papanaşilor. Pentru papanasi moldovenesti cu sos se mixeaza branza (bine scursa de zer) cu galbenusurile. Se adauga faina, grisul, sarea, zaharul vanilat si esenta.

ingrediente

   Reţetă de preparare a papanaşilor
   200 g branza de vaci
   2 oua
   50 g zahar
   1 lingura gris
   un praf de sare
   1 plic zahar vanilat
   esenta de lamaie
   100 g faina

mod de preparare

Pentru papanasi moldovenesti cu sos se mixeaza branza (bine scursa de zer) cu galbenusurile.
Se adauga faina, grisul, sarea, zaharul vanilat si esenta.
La final se incorporeaza albusurile batute spuma impreuna cu zaharul. Se modeleaza papanasi in forma de covrigi rotunzi, care se prajesc apoi in ulei incins, pana se rumenesc pe ambele parti.


Papanasii se ofera cu smantana si dulceata de visine.
Sursa acestei retete este blogul culinar Truedelights.

Incearca si Tarta de biscuiti cu crema de branza
Daca ti-a placut reteta noastra "Reţetă de preparare a papanaşilor moldovenesti cu sos" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Prajituri

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.