Reţetă de preparare a papanaşilor. Pentru papanasi moldovenesti cu sos se mixeaza branza (bine scursa de zer) cu galbenusurile. Se adauga faina, grisul, sarea, zaharul vanilat si esenta.
Pentru papanasi moldovenesti cu sos se mixeaza branza (bine scursa de zer) cu galbenusurile.
Se adauga faina, grisul, sarea, zaharul vanilat si esenta.
La final se incorporeaza albusurile batute spuma impreuna cu zaharul. Se modeleaza papanasi in forma de covrigi rotunzi, care se prajesc apoi in ulei incins, pana se rumenesc pe ambele parti.
Papanasii se ofera cu smantana si dulceata de visine.
Sursa acestei retete este blogul culinar Truedelights.
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryAm tot savurat rețete de mezel preparat în casă. Am salvat rețetele, le-am listat, trebuie doar să achiziționez doar...
Pastramă din mușchiuleț de porcPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii