Parfait de ciocolata este o delicioasa reteta frantuzeasca. Pentru a pregati aceasta reteta de parfait aveti nevoie de ciocolata neagra si frisca.
Parfait de ciocolata este o delicioasa reteta frantuzeasca. Razuim ciocolata si batem o spuma din 4 dl frisca Preparam o crema, deasupra aburului fierbinte, din 2 dl frisca, 3 galbenusuri de ou, ciocolata razuita, vanilie si zahar. Crema racita se amesteca usor cu frisca. Se pune compozitia intr-o tavita uscata si o punem la congelator 3-4 ore. Tavita se scoate din congelator si se pune pentru cateva momente in apa fierbinte, sau se inveleste cu un sevetel de bucatarie inmuiat in apa fierbinte. Parfai-ul se rastoarna rapid pe o tava de sticla racita in prealabil.Daca nu doriti sa faceti tot acest efort atunci procedati si mai simplu. Puneti crema in pahare si ornati cu frisca, bucati de ciocolata si fructe proaspete.
Parfait de ciocolata se serveste rece, la desert.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaPoate fi un pranz delicios, mai ales ca nu este greu de pregatit! Oricine poate sa-l faca chiar daca nu e mare specialist in...
Piept de pui cu rosii si ardei kapia la cuptorDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii