Din faina, ulei, drojdie, putina sare si lapte cit cuprinde, se face o coca nu prea tare care se lasa sa creasca pina isi mareste de doua ori volumul.
Din faina, ulei, drojdie, putina sare si lapte cit cuprinde, se face o coca nu prea tare care se lasa sa creasca pina isi mareste de doua ori volumul. Se intind apoi foi rotunde de marimea unei farfurii. In mijlocul fiecareia, se pune cite o lingura de umplutura, se indoaie foaia, se preseaza cu degetele pe margine sa se lipeasca bine. Se coc in uleiul incins, pe ambele parti. Umplutura se prepara amestecind brinza cu ouale si mararul. Placintelele, dupa ce s-au copt, se ung cu smintina si se pun una peste alta sa se fragezeasca.
Se servesc fierbinti

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii