Prajituri

Reteta Prajitura Angelica

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 
maftei_21450 postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Blatul se face ca cel de chec. Se unge tava dreptunghiulara de cuptor si se da 30 min la copt. Cand se raceste se taie transversal. Intre timp cat se

ingrediente

   Pentru blat: 6 oua
   1 cana faina
   1 cana zahar tos
   1 praf de copt
   1 varf lingurita sare
   Pentru crema: 1 pachet unt
   1 pachet zahar vanilat coselli
   1 lamaie
   100 ml frisca lichida
   1 conserva de fructe
   Glazura: 4 cuburi ciocolata de menaj alba

mod de preparare

Blatul se face ca cel de chec. Se unge tava dreptunghiulara de cuptor si se da 30 min la copt. Cand se raceste se taie transversal. Intre timp cat se coace blatul, se freaca untul cu o lingura de lemn pana lasa toata apa apoi se adauga
zaharul vanila si se freaca in continuare pana devine o crema. Se adauga coaja rasa de la lamaie si zeama, iar apoi frisca si fructele din conserva. Cele 2 blaturi obtinute se insiropeaza cu zeama de la fructe iar apoi se pune toata crema intre ele. Ciocolata se topeste pe baie de aburi si se intinde cat e calda. Se taie abia dupa cateva ore, de preferat a se lasa peste noapte.
Se poate presara si nuca de cocos
Incearca si Prajitura cu mere si cacao
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura Angelica" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Prajituri

Recomandari pentru tine si casa ta

Perie cu aer cald 600W

- 20 %
279.99 lei
223.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.