Prajitura Buturuga cu crema este delicioasa si nu trebuie sa va lipseasca de pe masa de sarbatori. Este o prajitura cu crema deosebita ce se poate prepara in diferite combinatii de blaturi si creme, dupa pofta fiecaruia.
Pentru prajitura Buturuga cu crema, 8 albusuri se bat spuma cu 15 linguri de zahar, 8 linguri de nuca macinata si o lingura de faina. Se coace un blat din albusuri si zahar, care apoi se ruleaza pe un prosop umed.
Crema: 200 g unt, 200 g zahar pudra si 2 linguri de cacao le frecam spuma si adaugam, pe rand, 4 galbenusuri. Desfacem blatul, il ungem cu crema, apoi rulam si ungem si pe deasupra, iar la sfarsit, dam ruloul prin nuca macinata sau decoram cu alune de padure, sau crema de ciocolata.
Prajitura Buturuga cu crema se serveste dupa ce s-a racit.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii