Prajitura Caramel cu crema de cafea se prepara asa: din toate ingredientele de mai sus pentru aluat se face un aluat pe care il impartim in cinci foi. Foile le coacem pe dosul tavii.
Pentru crema prajiturii procedam asa: se fierbe o jumatate litru lapte cu trei linguri faina, apoi se adauga doua pachetele zahar vanilat si 200gr zahar praf care se freaca cu 200 gr unt. Dupa ce s-a terminat crema se amesteca bine cu Vitacava sau nes caffe. Deasupra se pune glazura.
Alte dulciuri recomandate
Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe