Prajitura Caramel cu crema de cafea este o prajitura delicioasa. Ingredientele pentru prajitura sunt: faina, oua, cafea.
Prajitura Caramel cu crema de cafea se prepara asa: din toate ingredientele de mai sus pentru aluat se face un aluat pe care il impartim in cinci foi. Foile le coacem pe dosul tavii.
Pentru crema prajiturii procedam asa: se fierbe o jumatate litru lapte cu trei linguri faina, apoi se adauga doua pachetele zahar vanilat si 200gr zahar praf care se freaca cu 200 gr unt. Dupa ce s-a terminat crema se amesteca bine cu Vitacava sau nes caffe. Deasupra se pune glazura.
Alte dulciuri recomandate

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane
Comentarii