Pentru obtinerea blatului se freaca untul cu zaharul, iar apoi se adauga ouale mixandu-se dupa fiecare. Ingredientele uscate se amesteca si se adauga
Pentru obtinerea blatului se freaca untul cu zaharul, iar apoi se adauga ouale mixandu-se dupa fiecare. Ingredientele uscate se amesteca si se adauga treptat compozitie de ou. Pentru crema se pune intr-un castron branza, frisca, zaharul, grisul ouale si vanilia si se mixeaza pana devine ca o crema.
Intr-o tava unsa cu unt si tapetata cu hartie de copt se pune 3/4 din compozitia pentru blat, crema si apoi 1/3 din compozitia de blat. Se da la cuptor aproximativ 1 h pana se rumeneste (faceti testul scobitorii)
Se pudreaza cu zahar si dupa ce s-a racit se taie cubulete.
Alte retete recomandate:
Prajitura cu mere
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii