Prajituri

Prajitura cu branza si migdale

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 55m 
mihaela_t postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Faina se framanta cu 200 g unt, 100 g zahar, migdalele macinate, un ou, sare. Se lasa aluatul la rece 60 min. Branza de vaci se amesteca cu praful de

ingrediente

   300 g faina
   250 g unt
   250 g zahar
   150 g migdale macinate
   4 oua
   sare
   750 g branza de vaci
   un pachetel budinca de vanilie
   o lingura coaja de lamaie rasa
   50 ml smantana
   100 g miere
   100 g migdale feliate

mod de preparare

Faina se framanta cu 200 g unt, 100 g zahar, migdalele macinate, un ou, sare. Se lasa aluatul la rece 60 min. Branza de vaci se amesteca cu praful de budinca, 3 oua, 150 g zahar si coaja de lamaie. 2/3 din aluat se intinde intr-o forma de tort unsa cu grasime, se imbraca marginea apoi se pune branza. Se acopera cu restul de aluat si se coace 45 min. Smantana se fierbe cu 50 g unt, feliile de migdale, se toarna peste prajitura si se mai continua coacerea 15 min.
Se serveste rece taiate felii ca tortul.
Incearca si Cornete cu frisca
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu branza si migdale" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Prajituri

Recomandari pentru tine si casa ta

Panini Maker

- 15 %
249.99 lei
212.49 lei

Caserola vidare 1.893 L

- 20 %
129.99 lei
103.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite