Prajituri

Reteta Prajitura cu branza si migdale

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 55m 
mihaela_t postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Faina se framanta cu 200 g unt, 100 g zahar, migdalele macinate, un ou, sare. Se lasa aluatul la rece 60 min. Branza de vaci se amesteca cu praful de

ingrediente

   300 g faina
   250 g unt
   250 g zahar
   150 g migdale macinate
   4 oua
   sare
   750 g branza de vaci
   un pachetel budinca de vanilie
   o lingura coaja de lamaie rasa
   50 ml smantana
   100 g miere
   100 g migdale feliate

mod de preparare

Faina se framanta cu 200 g unt, 100 g zahar, migdalele macinate, un ou, sare. Se lasa aluatul la rece 60 min. Branza de vaci se amesteca cu praful de budinca, 3 oua, 150 g zahar si coaja de lamaie. 2/3 din aluat se intinde intr-o forma de tort unsa cu grasime, se imbraca marginea apoi se pune branza. Se acopera cu restul de aluat si se coace 45 min. Smantana se fierbe cu 50 g unt, feliile de migdale, se toarna peste prajitura si se mai continua coacerea 15 min.
Se serveste rece taiate felii ca tortul.
Incearca si Rulada Zmeurica
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu branza si migdale" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Prajituri

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.