Margarina se amesteca bine cu zaharul, apoi adaugam ouale si smantana. Se adauga faina amestecata cu praful de copt, lingura cu lingura. Aluatul se i
Margarina se amesteca bine cu zaharul, apoi adaugam ouale si smantana. Se adauga faina amestecata cu praful de copt, lingura cu lingura. Aluatul se imparte in trei, si in fiecare parte se pune cate un praf diferit de budinca. Se pot adauga si cu aroma de fructe - capsuni, zmeura, etc. Se unge o tava de marime medie si se presara cu faina. Se pun in tava cele trei feluri de aluat, in asa fel incat sa fie cat mai diferit colorate. Tava se scutura, pentru ca aluatul sa se lipeasca, apoi se pune in cuptorul fierbinte si se coace aprox. 30 minute (se probeaza cu scobitoarea daca este copt). Se poate face si cu un singur fel de budinca, sau in loc de budinca se poate pune nuca macinata sau mac.
Alte retete de prajitura recomandate

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii