Prajitura cu cacao si coaja de lamaie

Prajitura cu cacao si coaja de lamaie este o prajitura delicioasa. Ingredientele sunt: unt, zahar, coaja de lamaie.

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Coca I:
  • 250 gr faina
  • 200 gr unt
  • 250 gr zahar praf
  • coaja de lamâie
  • 1/2 praf de copt
  • 10 galbenusuri.
  • Coca II:
  • 10 albusuri
  • 250 gr zahar praf
  • 250 gr nuca
  • 2 linguri cacao
  • o lingura rom.

Mod de preparare

Prajitura cu cacao si coaja de lamaie se prepara asa: Se freaca 15-20 minute untul cu zaharul praf pana se face spuma. Se adauga tot cate 2 galbenusuri si se omogenizeaza bine. Se adauga faina cu praful de copt si coaja de lamâie. Se pune in tava tapetata cu faina. Se bat albusurile cu zaharul peste care se adauga nuca tocata, o mâna de stafide, un praf de vanilie, cacao si o lingura de rom. Se pune peste cealalta coca in tava. Se da la cuptor incins, iar pe urma se da la potrivit. Trebuie sa stea o ora in cuptor.

 


Alte prajituri recomandate

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc