Prajitura cu cacao si coaja de lamaie este o prajitura delicioasa. Ingredientele sunt: unt, zahar, coaja de lamaie.
Prajitura cu cacao si coaja de lamaie se prepara asa: Se freaca 15-20 minute untul cu zaharul praf pana se face spuma. Se adauga tot cate 2 galbenusuri si se omogenizeaza bine. Se adauga faina cu praful de copt si coaja de lamâie. Se pune in tava tapetata cu faina. Se bat albusurile cu zaharul peste care se adauga nuca tocata, o mâna de stafide, un praf de vanilie, cacao si o lingura de rom. Se pune peste cealalta coca in tava. Se da la cuptor incins, iar pe urma se da la potrivit. Trebuie sa stea o ora in cuptor.
Alte prajituri recomandate

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane
Comentarii