Albusurile se spumeaza cu zaharul, galbenusurile se freaca cu sarea, se adauga apa si uleiul si se omogenizeaza. Se adauga albusurile si apoi faina ploaie amestecata cu praful de copt. Se adauga si vanilia, apoi se rastoarna in tava unsa cu ulei. Se distribuie uniform capsunile pe suprafata aluatului si se da la copt cca 30 min. rece, se taie patrate se orneaza cu un mot de frisca si o capsuna mica deasupra.
Prajitura cu capsuni se serveste la temperatura camerei, merge perfect cu o cana de lapte sau la micul dejun, langa cafea.
Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe