O prajitura de sezon foarte buna si aromata. 'Ziua Internationala a Deliciilor la Cuptor'
Capsunile se spala, se curata de codite si se lasa sa se scurga de apa. Faina, praful de copt si sarea se amesteca impreuna. Se lasa deoparte. Separat se mixeaza untul moale, zaharul si iaurtul pana se obtine o crema omogena. Se pune oul mixand la viteza mica, apoi se adauga zaharul vanilat si laptele. Se pun apoi ingredinetele uscate, amestecand usor. Se toarna compozitia intr-o tava unsa bine cu unt. Se taie capsunile in doua, sau chiar in patru daca sunt mai mari si se aseaza peste blat, una langa alta. Se da tava la cuptorul preincalzit la 180 de grade pentru cca 40 minute (se face testul cu scobitoarea). Se scoate din cuptor, se lasa sa se raceasca apoi se pudreaza cu zahar pudra. Se portioneaza si se serveste. Pofta buna!
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseZilele astea am cotrobăit pe site, după rețete cu ardei iute și am dat peste minunăția asta de rețetă preparată de...
Ardei iuți cu stafide conservați în oțetPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii