250 gr unt, 250 ciocolata amara, 200 gr zahar se topesc impreuna la bain-marie. Se lasa sa se raceasca foarte bine (important) si apoi se adauga 6 gal
250 gr unt, 250 ciocolata amara, 200 gr zahar se topesc impreuna la bain-marie. Se lasa sa se raceasca foarte bine (important) si apoi se adauga 6 galbenusuri, 4 linguri rase de faina, 2 linguri maizena si cele 6 albusuri spuma. Se da la cuptor la 210° timp de 25 min. cca (depinde de cuptor), se rastoarna si cand e rece se serveste. Exteriorul este crocant si interiorul putin umed.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii