Prajituri

Reteta Prajitura cu ciocolata si espresso

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h 
elizeea postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Untul se bate bine impreuna cu zaharul si zaharul vanilat dupa care se adauga ouale una cate una. Se adauga apoi faina, praful de copt, cafeaua, alu

ingrediente

   250 dg unt
   180 dg zahar
   2 zahar vanilat
   4 oua
   250 g faina
   1 praf de copt
   2 dl de cafea expresso
   100 g ciocolata cubulete
   100 g alune macinate
   Glazura
   200 g zahar pudra
   4 linguri cafea expresso
   2 linguri de cafea-lichior de cafea

mod de preparare

Untul se bate bine impreuna cu zaharul si zaharul vanilat dupa care se adauga ouale una cate una. Se adauga apoi faina, praful de copt, cafeaua, alunele si se amesteca bine. La sfarsit se adauga cubuletele de ciocolata si se amesteca repede. Aluatul se intinde intr-o tava tapetata cu unt si se coace la foc potrivit la temperatura de 180-200 de grade Celsius timp de 20-25 de minute pana se rumeneste. Se amesteca zaharul pudra cu cafeau si lichiorul de cafea. Dupa ce s-a copt si s-a racit se toarna peste prajitura. Se obtin aproximativ 20 de bucati.



Alte retete simple recomandate:





Dulceata de mure


Dulceata de smochine
Incearca si Briose cu cafea
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu ciocolata si espresso" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Prajituri

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.