Fierbem galbenusurile cu zaharul, pachetele de budinca si laptele pana obtinem o crema groasa. Adaugam la amestecul racit margarina batuta spuma. Impa
Fierbem galbenusurile cu zaharul, pachetele de budinca si laptele pana obtinem o crema groasa. Adaugam la amestecul racit margarina batuta spuma. Impartim crema in doua parti. Intindem o parte din crema pe piscotul racit si punem deasupra un rand de biscuiti unul langa celalalt. Cealalta parte a cremei o fierbem la baie de abur impreuna cu tabla de ciocolata si o intindem pe biscuiti. Decoram cu fulgi de ciocolata alba. Feliem a doua zi.
Alte retete recomandate
Tarta cu mere
Tort de mere
Prajitura visine

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii