Se freaca untul cu zaharul, apoi se adauga cite un ou si se freaca mai departe, se pune faina, in acelasi timp cu laptele. In continuare se pune prafu
Se freaca untul cu zaharul, apoi se adauga cite un ou si se freaca mai departe, se pune faina, in acelasi timp cu laptele. In continuare se pune praful de copt si cacao (cuisoare). Se coace la foc potrivit. CREMA: Se taie blatul in doua parti,intre ele se pune crema de nuci, iar deasupra se toarna glazura de ciocolata. GLAZURA: Se fierbe si se lasa putin la racit.
Se introduce la frigider circa 30 minute

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii