1. BLAT:
Caramelizezi 3 cescute de zahar si le stingi cu 1 si 1/2 cescute apa. Lasi sa fiarba 2 minute, lasi sa se raceasca. Freci 2 oua cu 3 cescute zahar, adaugi 2 lingurite bicarbonat si siropul de zahar ars racit. Pui faina cat cuprinde pt un aluat tare. Coci 3 foi pe dosul tavii unse.
2. CREMA DE NESS :
Bati 800 g smantana cu 3 cescute zahar pana devine frisca. Adaugi 2 plicuri zahar vanilat si 2-3 lingurite de ness. Se pune crema intre foi. Se lasa la presat mimim 8 ore, apoi se lasa la frigider pana a 2-a zi.
Pofta buna! Reteta Prajitura cu foi caramel si crema de ness a fost propusa de M.Alina pe forum culinar.ro
Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe