Aceasta reteta de prajitura de casa cu foi este foarte simplu de facut. Pur si simplu se amesteca toate ingredientele, apoi se rastoarna pe o planseta, se face un aluat, din care se intind foi subtiri, care se coc pe fundul unei tavi cca 6 min la 200°. mie mi-au iesit 7 foi.
Faina se adauga pana cand se obtine un aluat moale si elastic.
Foile se lasa la racit.
Pentru crema: untul se spumeaza bine si se adauga pe rind budinca si crema de oua.
Se unge prima foaie cu gem, apoi cu crema, a doua foaie doar cu crema, apoi iar cu gem si crema si tot asa pana la epuizarea tuturor foilor.
Prajitura cu foi de nuca si crema de unt se lasa sa se aseze la frigider dupa care se serveste felii.
Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe