Fierbem fideaua in apa cu sare, o strecuram si o clatim in apa rece. Amestecam galbenusurile cu 4 linguri de zahar si cu zaharul vanilat. Adaugam la
Fierbem fideaua in apa cu sare, o strecuram si o clatim in apa rece. Amestecam galbenusurile cu 4 linguri de zahar si cu zaharul vanilat.
Adaugam la amestecul obtinut smantana, branza, stafidele si grisul. Condimentam cu coaja rasa de lamaie. Adaugam fideaua si fructele taiate in bucati mici. Batem spuma albusurile si incorporam incet zaharul ramas. Adaugam la amestecul obtinut anterior cu grija. Ungem cu ulei un vas rezistent termic, il presaram cu pesmet si pozitionam in el 3 foi de foetaj pe care le stropim cu putin ulei si pesmet. Turnam umplutura deasupra si o nivelam. Acoperim cu restul foilor unse cu ulei si presarate cu pesmet.
Coacem 50 de minute la cuptor la foc mediu. Inainte de servire lasam 20 de minute la racit. La servire presaram cu zahar pudra.
Alte retete recomandate
Prajitura cu caise
Placinta cu mere
Gem de caise
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsSiropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...
Sirop din muguri de bradPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Briose cu afine. Cum sa faci briose cu afine? Briosele cu afine sunt un desert delicios și ușor de pregătit. Iată o...
Briose cu afineIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii