Margarina se freaca bine, iar apoi se adauga peste ea zaharul si mierea si se omogenizeaza bine totul. Se incorporeaza galbenusurile pe rand si se am
Margarina se freaca bine, iar apoi se adauga peste ea zaharul si mierea si se omogenizeaza bine totul. Se incorporeaza galbenusurile pe rand si se amesteca dupa fiecare pana cand compozitia creste in volum. Albusurile se bat spuma tare, apoi se amesteca usor in compozitie. Se adauga faina si bicarbonatul stins in zeama de lamaie. Tava se unge cu unt, se toarna compozitia, se asaza fructele curatate de samburi si se introduce apoi tava in cuptor, la copt.
Prajitura se taie patrate si se serveste cu zahar pudra deasupra.
Alte retete de dulciuri:
Tiramisu
Papanasi fierti
Prajitura cu visine
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii