Prajituri

Prajitura cu gem si cacao

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Untul, zaharul si galbenusurile se freaca pina devin spumoase, dupa care se adauga faina amestecata cu praful de copt si cacaua, cernute de doua ori.

ingrediente

   100 gr. unt
   3 galbenusuri
   3 albusuri
   275 gr. zahar pudra
   2 linguri cacao
   300 gr. faina
   1 plic praf de copt
   gem sau visine

mod de preparare

Untul, zaharul si galbenusurile se freaca pina devin spumoase, dupa care se adauga faina amestecata cu praful de copt si cacaua, cernute de doua ori. Se amesteca bine si se toarna intr-o tava unsa cu unt si presarata cu faina. Se coace la foc potrivit 15-20 minute. Cu citeva minute inainte de a fi coapta, se scoate din cuptor, se unge repede cu un gem sau se presara visine fara simburi si se acopera cu albusurile batute spuma cu zaharul. Se da din nou la cuptor, dar la foc slab, pina se usuca glazura. Se taie rece.
Incearca si Prajitura zeilor
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu gem si cacao" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Prajituri

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite