Se amesteca galbenusurile cu zaharul si vanilia, se adauga grisul, apoi albusurile batute spuma. Se toarna intr-o tava unsa si se pune la copt. In ace
Se amesteca galbenusurile cu zaharul si vanilia, se adauga grisul, apoi albusurile batute spuma. Se toarna intr-o tava unsa si se pune la copt. In acest timp se prepara siropul. Se pune la fiert laptele cu zaharul, vanilia si putina sare. Cind prajitura este coapta, se toarna peste ea acest sirop fierbinte. Se lasa citeva minute sa intre siropul in prajitura, apoi se taie bucati si se pune pe farfurie.
Se poate servi simpla, cu frisca sau cu un sirop de fructe.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii