Amestecati intr-un castron mai mare toate ingredientele si lasati-l la rece o ora. Puneti deoparte un sfert din aluat, restul intindeti-l intr-o foai
Amestecati intr-un castron mai mare toate ingredientele si lasati-l la rece o ora. Puneti deoparte un sfert din aluat, restul intindeti-l intr-o foaie si puneti-o intr-o tava de cuptor. Ungeti foaia de aluat cu marmelada. Aluatul ramas intindeti-l intr-o foaie de circa 2-3 mm grosime si taiati-o in fasii late de circa 5 mm. Puneti fasiile de aluat peste marmelada, in forma de gratii. Coaceti prajitura la foc potrivit, apoi taiati-o cand este calduta.
Se pudreaza cu zahar vanilat.
Alte prajituri:
Galuste cu prune Papanasi fierti Prajitura cu visine

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane
Comentarii