Se amesteca faina cu untul, un galbenus, zaharul, vinul, smantana si sare. Se framanta aluatul bine si se intind apoi doua foi, care se pun la copt i
Se amesteca faina cu untul, un galbenus, zaharul, vinul, smantana si sare. Se framanta aluatul bine si se intind apoi doua foi, care se pun la copt in cuptor. Separat se rad merele si se pun intre cele doua foi, iar deasupra se toarna un albus batut spuma cu 100 gr zahar. Se introduce tava din nou in cuptor si se lasa pana se usuca albusul, pe foc mic.
Se serveste cu zahar pudra, presarat deasupra.
Alte retete de prajituri:
Chec pufos Prajituri simple Gogosi pufoase
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agrise Poate inlocui si o cina .Poate merge si in caserola la serviciu . Gustoasa si hranitoare .
SALATA CU RUCOLA , TON SI OUAPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii