Se fac 2 foi: Prima foaie se pune in tava si peste ea se pune crema (albusurile batute spuma cu 1 lingura apa si 150 gr. zahar se amesteca, apoi se a
Se fac 2 foi:
Prima foaie se pune in tava si peste ea se pune crema (albusurile batute spuma cu 1 lingura apa si 150 gr. zahar se amesteca, apoi se adauga nuca de cocos).
Se pune a doua foaie si se da la foc incet. Cind este inca calda se pune glazura (galbenusurile frecate cu zaharul) pe blat, se razuie ciocolata si se lasa in tava pana a doua zi.
Se taie in tava cind e rece

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeura
O mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii