Prepari asa: Se freaca untul cu zaharul. Apoi adaugi nuca, faina, cacaua si albusurile batute spuma. Torni compozitia intr-o t
Prepari asa:
Se freaca untul cu zaharul.
Apoi adaugi nuca, faina, cacaua si albusurile batute spuma. Torni compozitia intr-o tava unsa si tapetata cu faina. Cand este aproape gata, scoti tava din cuptor si torni galbenusurile frecate cu zahar.
Dai din nou la cuptor si lasi pana se intareste glazura, apoi scoti si razi ciocolata deasupra, in glazura de galbenus poti pune si cacao.
Alte retete recomandate:
Crema de alune si frisca
Crema de unt
Prajitura negresa

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane
Comentarii