Prepari asa: Se freaca untul cu zaharul. Apoi adaugi nuca, faina, cacaua si albusurile batute spuma. Torni compozitia intr-o t
Prepari asa:
Se freaca untul cu zaharul.
Apoi adaugi nuca, faina, cacaua si albusurile batute spuma. Torni compozitia intr-o tava unsa si tapetata cu faina. Cand este aproape gata, scoti tava din cuptor si torni galbenusurile frecate cu zahar.
Dai din nou la cuptor si lasi pana se intareste glazura, apoi scoti si razi ciocolata deasupra, in glazura de galbenus poti pune si cacao.
Alte retete recomandate:
Crema de alune si frisca
Crema de unt
Prajitura negresa
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsSiropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...
Sirop din muguri de bradPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Briose cu afine. Cum sa faci briose cu afine? Briosele cu afine sunt un desert delicios și ușor de pregătit. Iată o...
Briose cu afineDupă risotto-ul acela cu pere, care culmea s-a evaporat, am cotrobăit prin cămară și am găsit acest amestec deosebit!...
Orez natur cu quinoa, vegetale si pereIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii