Pentru aluatul de la prajitura cu piersici sau caise procedezi in felul urmator: amesteci margarina cu zaharul şi galbenusurile de oua, pana devin o crema. In mijlocul vasului cu faina, pui aceasta crema, amoniacul si praful de copt, stins cu zeama de la lamaie, apa minerala si coaja rasa. Framanti aluatul pana se desprinde dupa mana si-l lasi 10 minute sa se odihneasca. Speli caisele sau piersicile si le desfaci de samburi. Asezi aluatul in tava si peste el jumatatile de piersici sau caise, in aşa fel fiecare portie sa aiba fruct, dupa care introduci tava in cuptorul preincalzit. Primele 10 minute lasi focul mai iute, apoi il reduci. in acest timp albusurile le bati spuma.Cand a inceput sa se rumenrasca le rastorni in tava peste prajitura si coci in continuare cu cuptorul intredeschis.Cand s-a uscat bezeaua scoti tava din cuptor si o lasi sa se raceasca apoi o portionezi in asa fel sa aiba caisa sau piersica fiecare portie.
Prajitura cu piersici sau caise se poate servi si cu inghetata
Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe