Mai intai se spala bine piersicile bine si se desfac in doua. Se incalzeste cuptorul. Intr-o tava mica de aragaz se intinde bine margarina pe toata su
Mai intai se spala bine piersicile bine si se desfac in doua. Se incalzeste cuptorul. Intr-o tava mica de aragaz se intinde bine margarina pe toata suprafata tavii cat si pe pereti. Se aseaza feliile de piersici una langa alta cu miezul in sus si se presoara zaharul pe toata suprafata lor. Se introduce la cuptor. Se lasa pana se inmoaie fructele. Intre timp se pregateste blatul, astfel: se bat bine albusurile cu zaharul se adauga galbenusurile si faina in care s-a amestecat si praful de copt. Se toarna compozitia peste piersici si se lasa la cuptor pana se coace.
Pe un blat de lemn se rastoarna prajitura, dar sa ramana cu piersicile in sus ca sa pota sa se scurga siropul in prajitura. Dupa ce s-a racit complet se imbraca in frisca.
Se taie in forma de patrate si se poate servi la o ceasca de cafea buna.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii