Se separa galbenusurile de albusuri. Se amesteca bine galbenusurile cu zaharul. Se adauga coaja rasa de la o portocala si treptat faina. Albusurile se
Se separa galbenusurile de albusuri. Se amesteca bine galbenusurile cu zaharul. Se adauga coaja rasa de la o portocala si treptat faina. Albusurile se bat spuma si se adauga la prima compozitie. La aceasta cantitate se unge o forma rotunda ( nu lunga) si inalta, se introduce preparatul si se da la cuptor in prealabil incalzit. Temp. cca.170º timp de 30-40 minute. Cand este gata se scoate din cuptor si se stoarce zeama de portocala deasupra.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii