Se trece prin sita brinza de vaca, se amesteca cu cele doua galbenusuri rascoapte, trecute de asemenea prin sita si cu cele 3 galbenusuri crude. Se ad
Se trece prin sita brinza de vaca, se amesteca cu cele doua galbenusuri rascoapte, trecute de asemenea prin sita si cu cele 3 galbenusuri crude. Se adauga 50 g unt, 1 praf de sare si zahar dupa gust. Se freaca bine totul, ca sa se obtina o crema, se adauga apoi albusurile spuma de la 3 oua. Se unge o tava de copt si se asterne in strat uniform compozitia pregatita. Deasupra, se presara zmeura. Se coace la foc potrivit. Se taie dupa preferinta.

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane
Comentarii