Prajitura de dovleac cu ciocolata este o reteta simpla si delicioasa. Prajitura este foarte aromata, o reteta de toamna ce incanta simturile.
1. Untul il batem spuma impreuna cu zaharul si vanilia. Apoi adaugam oul si mierea. Amestecam bine.
2. Intr-un castronas amestecam ingredientele uscate: adica, faina, cacaua, praful de copt si amidonul.
3. Adaugm piureul de dovleac, jumatate din sucul de portocale si jumatate din ingredientele uscate. Amestecam bine si pe urma adaugam restul.
4. Ungem o forma de chec si turnam compozitia. Dam la cuptor pentru 1 ora, la 180 grade C.
Pofta buna! Reteta Prajitura de dovleac cu ciocolata a fost propusa de aliza pe forum culinar.ro

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane
Comentarii