Prajitura de dovleac cu ciocolata

Prajitura de dovleac cu ciocolata este o reteta simpla si delicioasa. Prajitura este foarte aromata, o reteta de toamna ce incanta simturile.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie
Prajitura de dovleac cu ciocolata

Ingrediente

  • 125 g unt
  • 2 pliculete zhar vanilat
  • 1/2 cana zahar tos
  • 1 ou
  • 1 lingura miere
  • 3/4 cana piure de dovleac
  • 1 1/4 cani faina
  • 1 pliculet praf de copt
  • 2 linguri cacao
  • 1 lingura amidon
  • 1/4 cana suc de portocale
  • Cana=250 g.

Mod de preparare

1. Untul il batem spuma impreuna cu zaharul si vanilia. Apoi adaugam oul si mierea. Amestecam bine.

2. Intr-un castronas amestecam ingredientele uscate: adica, faina, cacaua, praful de copt si amidonul.

3. Adaugm piureul de dovleac, jumatate din sucul de portocale si jumatate din ingredientele uscate. Amestecam bine si pe urma adaugam restul.

4. Ungem o forma de chec si turnam compozitia. Dam la cuptor pentru 1 ora, la 180 grade C.


Pofta buna! Reteta Prajitura de dovleac cu ciocolata a fost propusa de aliza pe forum culinar.ro

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci