Prepararea prajiturii cu gris si ciocolata incepe prin fierberea laptelui intr-o cratita, in care se toarna grisul in ploaie. Se lasa sa fiarba 3-4 m
Prepararea prajiturii cu gris si ciocolata incepe prin fierberea laptelui intr-o cratita, in care se toarna grisul in ploaie. Se lasa sa fiarba 3-4 minute pe foc moale, amestecand constant, apoi se ia vasul de pe foc si se adauga in gris ciocolata bucatele si jumatate din cantitatea de zahar. Se amesteca preparatul pana se topeste ciocolata. Se lasa sa se racoreasca. Se bat ouale intr-un bol, apoi se incorporeaza in gris. Se toarna compozitia intr-o forma din sticla termorezistenta, se pudreaza cu restul de zahar si se tine 20 de minute la cuptor.
Se scoate forma din cuptor si se serveste cu jeleu de afine. Alte retete de dulciuri:
Galusti cu prune
Chec pufos
Ciocolata de casa
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agrise Poate inlocui si o cina .Poate merge si in caserola la serviciu . Gustoasa si hranitoare .
SALATA CU RUCOLA , TON SI OUAPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii