Grisul se fierbe cu zahar vanilat si lapte. Se bat ouale si galbenusul cu zaharul, pana se dizolva totul bine, apoi se amesteca cu grisul fiert si ra
Grisul se fierbe cu zahar vanilat si lapte. Se bat ouale si galbenusul cu zaharul, pana se dizolva totul bine, apoi se amesteca cu grisul fiert si racit. Se ard intr-un vas 60-70 gr zahar si se toarna grisul in forma respectiva si se lasa la fiert aproximativ 40 de minute in baie de apa, la cuptor.
Dupa ce s-a racit, se rastoarna din forma si se s
Alte retete de prajituri:
Pandispan
Prajitura caramelizata cu mere umplute
Tort din crema de zahar ars cu mere
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii