Pentru prajitura delicioasa cu mere se fac doua aluaturi. Aveti nevoie de ulei, faina, apa, o lingura de otet
Pentru prajitura gustoasa cu mere se fac doua aluaturi. Primul aluat se intinde sub forma de foaie subtire, se aseaza cel de-al doilea si se ruleaza. Aluatul rulat se imparte in sase portii egale, care se lasa la rece de azi pe maine. Se ia cate o portie si se intinde cu sucitorul in lung si in lat. Pe o margine, se pun merele si apoi se ruleaza, se taie dupa dorinta si se coc la foc iute. Dupa ce s-au copt, se dau prin zahar pudra. In loc de mere, se poate pune branza sau nuci.
Prajitura gustoasa cu mere se serveste pudrata cu zahar.

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane
Comentarii