Prajituri

Prajitura Mirinda

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 
MISAILA LAVINIA 5983 postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Blatul: se bat albusurile spuma cu zaharul, se adauga galbenusurile si apoi faina cu cacao si praful de copt. Se coace blatul 20 min la foc potrivit.

ingrediente

   Blat: 6 oua
   6 linguri de zahar
   2 linguri de cacao
   4 linguri de faina
   1 praf de copt Crema: 1 pachet de unt
   300 g brinza de vaci
   150 g zahar pudra
   vanilie Glazura: 2 pachete budinca de vanilie
   3 linguri zahar
   1/2 l suc Mirinda

mod de preparare

Blatul: se bat albusurile spuma cu zaharul, se adauga galbenusurile si apoi faina cu cacao si praful de copt. Se coace blatul 20 min la foc potrivit.

Crema: se freaca untul spuma cu zaharul pudra si cu branza de vaci praspata si aromele. Crema obtinuta se intinde peste blatul rece.

Glazura: Budinca se dizolva cu Mirinda si se adauga zaharul. Se fierbe pina se leaga ca o budinca. Se adauga peste crema fierbinte. Se niveleaza iute sa nu se intareasca.
Incearca si Prajitura cu caise si afine
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura Mirinda" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Prajituri

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite