Prajituri

Prajitura Mirinda

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 
MISAILA LAVINIA 5983 postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Blatul: se bat albusurile spuma cu zaharul, se adauga galbenusurile si apoi faina cu cacao si praful de copt. Se coace blatul 20 min la foc potrivit.

ingrediente

   Blat: 6 oua
   6 linguri de zahar
   2 linguri de cacao
   4 linguri de faina
   1 praf de copt Crema: 1 pachet de unt
   300 g brinza de vaci
   150 g zahar pudra
   vanilie Glazura: 2 pachete budinca de vanilie
   3 linguri zahar
   1/2 l suc Mirinda

mod de preparare

Blatul: se bat albusurile spuma cu zaharul, se adauga galbenusurile si apoi faina cu cacao si praful de copt. Se coace blatul 20 min la foc potrivit.

Crema: se freaca untul spuma cu zaharul pudra si cu branza de vaci praspata si aromele. Crema obtinuta se intinde peste blatul rece.

Glazura: Budinca se dizolva cu Mirinda si se adauga zaharul. Se fierbe pina se leaga ca o budinca. Se adauga peste crema fierbinte. Se niveleaza iute sa nu se intareasca.
Incearca si Prajitura cu crema
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura Mirinda" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Prajituri

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite