Prajituri

Prajitura Musuroi

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:5m 
Yvonne Simzian 657 postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Piscotul: se freaca galbenusurile cu zaharul pina devine spuma, se adauga lamiia, praful de copt si faina, dupa aceea albusurile batute spuma. Se coac

ingrediente

   Pentru piscot: 7 oua
   210 gr. zahar
   140 gr. faina
   1 lamiie
   1 praf de copt Pentru crema: 2 galbenusuri
   70 gr. zahar pudra
   100 gr. unt
   50 gr. cicolata amara Sirop: 150 ml cafea expresso
   2 fiole de rom Pentru ornat: 100 ml frisca batuta
   50 gr. cicolata amara

mod de preparare

Piscotul: se freaca galbenusurile cu zaharul pina devine spuma, se adauga lamiia, praful de copt si faina, dupa aceea albusurile batute spuma. Se coace in tava tapetata cu unt si faina, la foc potrivit. Cind se raceste piscotul, se insiropeaza cu cafeaua lichida amestecata cu rom si se pune urmatoarea crema deasupra: cele 2 galbenusuri frecate cu zaharul pudra, apoi cu unt si cu ciocolata amara topita. Se pune deasupra frisca batuta si se rade marunt cicolata amara.
Se serveste in cca 2 ore
Incearca si Baclava delicioasa cu zmeura
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura Musuroi" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Prajituri

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite