Batem spuma 3 galbenusuri cu 3 linguri de zahar pudra. Adaugam 1 plic de de , putin praf de copt si spuma albusurilor batuta tare. Coacem aluatul. Pr
Batem spuma 3 galbenusuri cu 3 linguri de zahar pudra. Adaugam 1 plic de de , putin praf de copt si spuma albusurilor batuta tare. Coacem aluatul. Preparam un amestec la fel din de punch si o coacem. Batem spuma 6 galbenusuri cu 5 linguri de zahar si adaugam praful de copt, 2 plicuri de de si spuma albusurilor batuta tare. Coacem aluatul. : fierbem 1 plic de de in 3 dl de , amestecam un pachet de margarina cu 20 dkg zahar pudra, adaugam cele 2 pachete de pireu de castane (razuit), 1/2 dl de rom, 2 plicuri de zahar vanilat si amestecam cu de racita. Montare: taiem in doua cele doua aluaturi coapte anterior pe lungime si ungem cu in felul urmator: foaie deschisa la culoare, , foaie deschisa la culoare. Ungem cu foaia maro si pozitionam restul aluatului deasupra. Rulam aluatul
Alte retete recomandate
Prajitura Olandeza cu fructe
Tort cu mere coapte
Tarta cu visine

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii