Umplutura pentru prajitura Roza se face din 150 g smantana, 3 linguri de zahar, o lingura de amidon, o lingura de coaja de portocale.
Pentru blatul prajiturii Roza se topeste untul, apoi adaugam zaharul, smantana si cerealele. Pentru aluat se amesteca toate ingredientele cu mixerul. Umplutura pentru prajitura Roza se face din 150 g smantana, 3 linguri de zahar, o lingura de amidon, o lingura de coaja de portocale. Se bate cu mixerul. In tava tapetata punem aluatul, iar peste el punem umplutura. Adaugam cateva bucati de piersica, iar peste acestea punem blatul crocant, apoi dam la cuptorul incins timp de 35 – 40 de minute.
Prajitura Roza poate fi servita dupa ce s-a racit.

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane
Comentarii