Prajituri

Reteta Prajitura Roza

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 50m 
ioanas postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Umplutura pentru prajitura Roza se face din 150 g smantana, 3 linguri de zahar, o lingura de amidon, o lingura de coaja de portocale.

ingrediente

Blat crocant:
   100 g unt
   2 linguri de smantana
   2 linguri de zahar
   150 g cereale Musli
Aluatul:
   250 g faina
   1 praf de copt
   o vanilie
   2 oua
   2 linguri de zahar
   125 g branza de vaci
   75 ml de ulei
   2 linguri de smantana
Umplutura :
   150 g smantana
   3 linguri de zahar
   o lingura de amidon
   o lingura de coaja de portocale.

mod de preparare

Pentru blatul prajiturii Roza se topeste untul, apoi adaugam zaharul, smantana si cerealele. Pentru aluat se amesteca toate ingredientele cu mixerul. Umplutura pentru prajitura Roza se face din 150 g smantana, 3 linguri de zahar, o lingura de amidon, o lingura de coaja de portocale. Se bate cu mixerul. In tava tapetata punem aluatul, iar peste el punem umplutura. Adaugam cateva bucati de piersica, iar peste acestea punem blatul crocant, apoi dam la cuptorul incins timp de 35 – 40 de minute.


Prajitura Roza poate fi servita dupa ce s-a racit.

Incearca si Prajitura cu cirese
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura Roza" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Prajituri

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Curl

- 20 %
179.99 lei
143.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.