Prajituri

Reteta Prajiturele paianjen

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 
Pica postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Pentru prajiturele paianjen untul se mixeaza cu zaharul, se adauga sarea, galbenusurile, laptele, esenta si faina.

ingrediente

   125 g unt
   100 g zahar pudra
   un praf de sare
   2 galbenusuri
   2 linguri lapte
   esenta de vanilie
   250 g faina

mod de preparare

Pentru prajiturele paianjen untul se mixeaza cu zaharul, se adauga sarea, galbenusurile, laptele, esenta si faina. Se amesteca totul si nu se framanta prea mult, daca vrem ca fursecurile sa iasa cat mai fragede.




Aluatul se pune in folie alimentara si se da la rece pentru 15-20 minute. Se intinde apoi in foaie si se decupeaza fursecurile.




Se coc in tava unsa cu ulei si tapetata cu faina timp de 15-20 minute. Se lasa sa se raceasca si se decoreaza cu pasta din zahar farin. Foarte folositoare pot fi creioanele pentru decor de la Dr.Oetker.


Prajiturelele paianjen se servesc la ceai sau cafea.
Sursa acestei retete este blogul culinar Truedelights.

Incearca si Prajitura cu parfum de vanilie
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajiturele paianjen" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Prajituri

Recomandari pentru tine si casa ta

Perie cu aer cald 600W

- 20 %
279.99 lei
223.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.