Prajituri americane

Se amesteca untul, zaharul, zaharul pudra intr-un castron pina la o consistenta cremoasa. Se adauga fulgii de ovaz. Se bate oul, se amesteca cu ameste

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 g unt sau margarina
  • 4 1/2 dl zahar pudra
  • 3/4 dl zahar
  • 1 lingurita zahar pudra
  • 6 1/2 dl fulgi de ovaz
  • 2 oua
  • 3 dl lapte
  • 1 lingurita sare
  • 1 lingurita bicarbonat
  • 350 gr. ciocolata pentru prajituri
  • taiata mare

Mod de preparare

Se amesteca untul, zaharul, zaharul pudra intr-un castron pina la o consistenta cremoasa. Se adauga fulgii de ovaz. Se bate oul, se amesteca cu amestecul cu unt. Se amesteca faina, sarea si bicarbonatul si se amesteca cu compozitia cu unt. Se adauga ciocolata, se amesteca/framinta. Se pune cu lingura pe tava, cu loc intre ele, se aplatizeaza putin.

Se coc in mijlocul cuptorului la 150 grade 10-15 minute.


 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci